Gyomirtó Gyom STOP Plusz 500ml

Gyom STOP Plusz 500m

Figyelem!

A -s méretből már csak db rendelhető

Méretek:
Rendelés mennyisége:
Eredeti ár: 11 990 HUF

Jellemzők:

Jellemzők:

GYOM STOP PLUSZ pázsitgyomirtás felsőfokon A Gyom Stop, a pázsitok gyomirtó szere, kombinált hatóanyagaival hatékonyan pusztítja el az évelő és az egynyári kétszikű gyomokat, ugyanakkor nem tesz kárt az egyszikű pázsitban.

A szer költségkímélő, nem toxikus és a leghatásosabb megoldás a gyommentesítésre.
Fontos a kezelés időpontjának helyes megválasztása
A gyomirtásra a legkedvezőbb időszak a tavasz, nyár eleje (május-június), valamint a kora ősz (augusztus-szeptember). Nyáron a korai- és a késő esti órák a legalkalmasabbak a permetezésre, mert napközben az erős napsütés miatt fennáll a megperzselődés veszélye.

Az időjárás-jelentést figyelembe véve, úgy tervezzük a permetezést, hogy az azt követő 24 órában lehetőleg ne essen az eső, mert a kezelés utáni közvetlen csapadék csökkentheti a szer hatékonyságát. Egy napig ne öntözzünk, mert a szer 24 óra alatt szívódik fel teljesen a leveleken keresztül.
Ha tavasszal elvégeztük az első kezelést, érdemes ősszel megismételni, mert így sokkal kevesebb magról kelő gyommal kell majd megküzdeni a következő évben!

Hogyan alkalmazzuk?
Használata egyszerű: 2-4 nappal a fűnyírást követően fél liter szert 10- 20 liter vízzel keverve kell kipermetezni a gyepre egyenletesen, főleg a gyomokra irányítva. Permetezés közben ügyelni kell arra, hogy a gyepek közelében lévő kétszikű növényekre ne kerüljön permetszer, mert attól károsodnak. Legjobb, ha szélcsendes időben permetezünk. Ha mégis permetlé kerül egy kétszikű kultúrnövényre, azonnal bő vízzel mossuk le!

100ml  Gyom Stop hatóanyaga 100 m2 gyepfelület kezelésére elegendő, erős gyomosodás esetén.

Hogyan használjuk új füvesítés esetén?
Legkorábban 6 héttel a füvesítést követően lehet a kezelést elvégezni, de csak kisebb koncentrátummal 3 dl szert kell 10- 20 liter vízzel 100 m2-re kijuttatni.
Állatra, emberre nem veszélyes
A szer háziállatokra nem veszélyes, de ajánlatos inkább este permetezni és csak reggel kiengedni a területre az állatokat. Kezelt területről közvetlenül a permetezés után ne adjunk zöldet a háziállatoknak.

Bár a szer nem mérgező, a gyerekeket egy-két napig ne engedjük a gyepre a biztonság kedvéért. Közterületeken, óvodák, iskolák pázsitjainál szünet előtt vagy hétvége elején végezzük a kezelést és utána már hétfőn használható a terület.