Rovarölő Coragen 20 SC 2,5ml

Coragen 20 SC 2,5ml

Figyelem!

A -s méretből már csak db rendelhető

Méretek:
Rendelés mennyisége:
Eredeti ár: 2 490 HUF

Jellemzők:

A Coragen® 20 SC rovarölő szer jól bevált készítmény a lepkék és rágókártevők ellen kukoricában, almában, burgonyában és szőlőben. A kukoricamoly és gyapottok-bagolylepke megjelenését országos csapdahálózattal követjük nyomon és megfigyelésükre az Arc™ farm intelligence applikáció a kukoricatermesztők rendelkezésére áll. Az FMC-Agro a feliratkozó almatermesztő partnereknek a Biofix módszeren alapuló előrejelzési információkat is biztosítja a hatékony védekezéshez.

Hatásmód és hatékonyság

A készítmény kontakt, felszívódó és gyomorméreg. Valódi tojásölő hatással rendelkezik, továbbá a már kikelt lárvák minden fejlődési alakja ellen hatékony. A kezelt petékből és tojásokból a lárva nem képes kikelni, a kelés pillanatában a hatóanyaggal érintkező lárvák néhány óra múlva elpusztulnak. Tünetek: paralízis, táplálkozásgátlás, teljes pusztulás. A bénultság és táplálkozásgátlás néhány órával a kezelés után jelentkeznek, a teljes pusztulás 2-4 nappal a kezelés után történik meg.


Kiemelkedően magas biológiai hatékonysággal rendelkezik, számos lepke- és bogárfaj ellen felhasználható. Gyors hatású és nagyon alacsony dózisban hatékony a legfontosabb rágó kártevők ellen (segít meggátolni a lárvák táplálkozását a kukorica levelén, csövén és megakadályozza a szárba való berágást). Könnyen kezelhető és jól keverhető más készítményekkel. Nagyon alacsony toxicitásának köszönhetően a permetlé beszáradása után azonnal folytatható a kézi munka a növényállományban. Hosszú hatástartama megakadályozza a kártevő populáció megtelepedését és felszaporodását is. Kiváló lárva- és tojásölő hatású, valamint egyes fajoknál az imágókra is hatással van. Új hatásmódjának köszönhetően hatékony a más hatóanyagokra már rezisztens kártevő populációk ellen is. Kíméletes a hasznos élő szervezetekre.

Burgonyában a burgonyabogár első nemzedéke elleni állománypermetezést lárvakeléskor kell végrehajtani. Egy tenyészidőszakban legfeljebb kétszer alkalmazható a készítmény.

A Coragen 20 SC kontakt, felszívódó és gyomorméreg.

Adagolása: 2,5ml / 10 liter víz

Hatóanyag: 200 g/l klorantraniliprol

Forgalmazási kategória: III